Selecteer een pagina

Vind leuke freelance horeca opdrachten bij ZAHM

Ben jij op zoek naar freelance horeca opdrachten in Amsterdam? Neem dan contact op met ZAHM, want wij bieden je de beste horecajobs. Bij ZAHM kun je:

 

 • werken op de mooiste plekken in Amsterdam;
 • je eigen baas zijn, zowel over je opdrachten als over je tijd;
 • een goed uurtarief verdienen;
 • de mogelijkheid krijgen om je verder te ontwikkelen en te groeien in de partycatering.

Wat wil je nog meer? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en zet de volgende stap in jouw carrière!

Over ZAHM

ZAHM staat voor Zelfstandige Allround Horeca Medewerkers en wij werken als een schakel tussen mensen en bedrijven. Die mensen zijn freelance horeca medewerkers en de bedrijven zijn de betere cateraars en organisatoren van high-end evenementen op locaties in en om Amsterdam.

Onze opdrachtgevers zijn zowel ondernemers als cateraars en evenementenorganisaties en ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zoeken mensen voor hun freelance horeca opdrachten. ZAHM helpt hen met een groot bestand aan freelancers die geschikt zijn voor deze opdrachten.

Door ons groeiende klantenbestand is ZAHM altijd naar opgeleide horeca mensen met ruime ervaring in de catering op zoek. Ben jij die zelfstandige horeca medewerker die uitblinkt in de bediening tijdens een walking dinner of een sit down dinner? Maar ben je ook thuis is achter de bar en niet te verlegen is om als goede gastvrouw- of heer op te treden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je via het contactformulier onderaan deze pagina aan en wordt ZAHMMIE.

“ZAHM biedt de beste opdrachten voor opgeleide freelance horeca medewerkers”

 

Zoek freelance horeca opdrachten

Cateraars en horecabedrijven hebben regelmatig allerlei freelance horeca opdrachten. Ze willen die tijdelijke opdrachten invullen met flexibele vakmensen die stressbestendig zijn en van aanpakken weten, maar die zijn niet zo heel makkelijk te vinden. Daarom helpt ZAHM hen met een groot bestand met geschikte freelancers. Maar ook het bestand van ZAHM mag nog veel verder groeien met nieuwe medewerkers.

Ben je nog geen freelancer, maar heb je wel veel ervaring in de catering en durf je te ondernemen? ZAHM helpt je op weg met de regels en wetten voor een zelfstandige horeca medewerker en we zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met goedbetaalde freelance horeca opdrachten.

Durf jij het aan? Neem dan via het onderstaande contactformulier contact met ons op!

 • Weet jij wat Gastvrijheid is?
 • Ben jij tussen de 20 en 28 jaar?
 • Durf je te ondernemen?
 • Wil je periodes heel veel werken en periodes misschien ook niet?
 • Vind jij jezelf ook beter en harder werken dan je collega’s, maar word je hier niet voor betaald?
 • Wil je ooit echt je eigen zaak beginnen?

Heb jij dit in je? Sta je enthousiast klaar om veel uren te gaan maken? Ben je daarnaast gedisciplineerd en verantwoordelijk? Wordt ook een ZAHMMIE en meld je hiernaast aan!

 

De voordelen voor een freelance horeca medewerker

Nederland telt inmiddels al zo’n 1,3 miljoen freelancers. Zou jij eigenlijk ook wel de stap willen maken om als zelfstandige horeca medewerker aan de slag te gaan, maar weet je niet hoe je zou moeten beginnen en wat erbij komt kijken? ZAHM begeleidt je graag bij eerste stappen als zelfstandig ondernemer.

ZAHM ondersteunt met zaken als belastingen, pensioen, verzekeringen en het maken van facturen. Maar daarbij houdt onze hulp natuurlijk niet op. Als beginnend freelance horeca medewerker heb je namelijk nog geen opdrachten en heb je ook nog geen idee waar je die kunt vinden. ZAHM zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt en binnen een mum van tijd je eerste facturen kunt versturen.

Wat biedt ZAHM nog meer?

 • Afwisselend werk waarbij je zelf bepaalt wanneer je werkt en voor welke opdrachtgevers.
 • Een standaard uurtarief van € 18,00 (excl. BTW).
 • Uitkomen voor een elite team als een opdrachtgever erg tevreden is en aangeeft dat hij je vaker in wil plannen.
 • Een minimum aan bedrijfsrisico’s omdat je rechtstreeks aan de opdrachtgevers factureert.
 • Toezicht op de werkomstandigheden, de sfeer en de relatie met opdrachtgevers. ZAHM houdt ook toezicht op de uitbetaling van facturen.
 • Alle vrijheid en flexibiliteit die je maar wil!

 

Het gezicht van ZAHM

De oprichter van ZAHM is Remko van Balderen (45). “Na bijna 20 jaar ervaring waarvan 14 jaar als freelancer in de partycatering als gastheer, en later als partymanager, zag ik dat de kwaliteit van de oproepkrachten in de loop van jaren hard achteruit ging. Daarnaast zag ik dat de beloning van een goede en ervaren medewerker hetzelfde is als die van iemand die voor het eerst met borden loopt en ze nog amper kan vasthouden.

 

De doelstelling van ZAHM is om dit te verbeteren door met ervaren en goede freelancers meer kwaliteit aan opdrachtgevers te garanderen. Daarnaast kunnen de zelfstandige horeca medewerkers die uitblinken in hun vak meer geld verdienen dan een oproepkracht van een uitzendbureau, omdat ze zelf als freelancer hun facturen kunnen versturen.

 

Contactgegevens

Remko van Balderen

Koninginneweg 222 – 1
1075EM Amsterdam

T: 06-48764679
E: info@zahm.nl
W: www.zahm.nl

Googlemaps

Contactformulier

Naam *
Achternaam *
Adres *
Woonplaats *
Postcode *
Leeftijd *
Email
Telefoon
CV Uploaden
KvK nummer (indien in bezit):
Aanvullend informatie