Selecteer een pagina

Vind freelance horeca medewerkers bij ZAHM

Niet tevreden over de kwaliteit, mentaliteit en gastvrijheid van oproepkrachten?

Behoefte aan een luisterend oor bij de aanvraag voor een belangrijke klus?

ZAHM biedt de oplossing met freelance horeca medewerkers!

 

 • ZAHM heeft een groot aanbod van opgeleid, flexibel, ervaren en betrokken horeca medewerkers.
 • We denken met het evenement mee en kunnen tot op de dag zelf kleine wijzigingen doorvoeren.
 • Onze medewerkers hebben weinig uitleg nodig om opdrachten zelfstandig uit te kunnen voeren.
 • Door een beperkt verloop kan er voor terugkerende opdrachten een vast team worden samengesteld.

Over ZAHM

ZAHM staat voor Zelfstandige Allround Horeca Medewerkers en wij leveren geschikte medewerkers voor opdrachten bij de betere horecabedrijven en evenementen in het hogere segment.

ZAHM is begonnen met het doel om de kwaliteit van oproepkrachten te verhogen om zo een event beter te laten verlopen. Daarnaast wilde ZAHM een betere vergoeding realiseren voor de medewerkers die aan het succes van een event bijdragen. Door alleen maar freelance horeca personeel aan te bieden, werd dit doel bereikt. De mensen van ZAHM staan allemaal ingeschreven bij de K.V.K. en ze hebben jarenlange ervaring in de catering opgedaan voordat ze zelfstandig werden en zich bij ZAHM aansloten.

Onze zelfstandige allround medewerkers zijn dan ook zonder uitzondering passend opgeleid, en door hun aanzienlijke ervaring is hun kennis groot. ZAHM heeft professionals voor iedere denkbare functie, en uiteraard kunnen ze hun ervaring met positieve referenties aantonen.

Ons freelance horeca personeel weet altijd wat er van hen verwacht wordt, en hoe zij zich ten opzichte van uw gasten moeten opstellen. Ze weten en snappen wat het begrip gastvrijheid inhoudt. En zonder uitgebreide uitleg weten ze wanneer hun inzet nodig is en wanneer er extra gas gegeven moet worden. Ook het tonen van eigen initiatief is voor onze mensen niet meer dan normaal.

Past uw bedrijf of uw evenement bij het profiel van ZAHM en is er nog een tekort aan ervaren horeca personeel? Neem dan via het formulier onderaan deze pagina contact op, of bel met 06 – 487 646 79.

De unieke formule van ZAHM

ZAHM begeleid hun freelance horeca personeel op het gebied van belasting en facturatie, zodat zij als zelfstandige beter en zorgelozer kunnen werken. Zo kunnen zij zich beter focussen op hun werk en een goede eigen naam opbouwen. Dit is dan ook de hoofdreden waarom freelancers van nature meer gemotiveerd zijn dan oproepkrachten: ze zijn het gezicht van hun eigen bedrijf.

ZAHM wil deze positieve energie waarborgen en behouden door op en buiten de werkvloer in deze freelancers te investeren met aandacht en waardering. Maar ook door de juiste mensen aan een event te koppelen

“De ervaren freelance horeca medewerkers van ZAHM is van nature meer gemotiveerd.”

 

De voordelen van het freelance horeca personeel van ZAHM

Organiseert u een belangrijk evenement waar veel speciale gasten waar zijn uitgenodigd? Dan neemt u uiteraard alleen genoegen met het beste horeca personeel om uw gasten te verzorgen. Bij ZAHM bent u ervan verzekerd dat u professionals in huis haalt die:

 • ruime ervaring hebben met het werken onder begeleiding van bekwame cateraars;
 • gemotiveerd zijn om alle gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen;
 • vaak samenwerken en als een team functioneren;
 • makkelijk en zonder uitgebreide uitleg in elk team passen;
 • kunnen serveren volgens de klassieke draagmethode, maar vooral serveren met een lach;
 • professionele uitleg kunnen geven over gerechten of wijnen;
 • een passende, gastvrije sfeer creëren waarbij uw gasten zich thuis voelen.

De elite poule van ZAHM

Binnen de elite poule van ZAHM ziet u snel bekende gezichten terug, omdat het verloop bij ZAHM veel lager is dan bij uitzendbureaus. Als u over een bepaalde medewerker heel tevreden bent en graag nog eens in zou willen huren, kunt u deze medewerker op onze elite lijst zetten. Hiermee geeft u deze medewerker een klein extraatje en wordt deze medewerker indien mogelijk altijd aangeboden voor uw volgende opdracht.

De elite poule van ZAHM bestaat momenteel uit 50 medewerkers, maar de lijst blijft groeien. Deze mensen hebben allemaal ervaring in de bediening, maar hebben daarnaast ook vaak ervaring als barista, cocktailshaker, keukenmedewerker of supervisor/ partymanager.

Meer weten over de vaardigheden van mensen? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Contactgegevens

Remko van Balderen

Koninginneweg 222 – 1
1075EM Amsterdam

T: 06-48764679
E: info@zahm.nl
W: www.zahm.nl

Googlemaps

Contactformulier

Naam *
Bedrijfsnaam *
Email
Telefoon
Bericht/Vraag